Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1061734

Bauer Vapor X3 Senior Hockeyskøyte

kr 3500

Bauer Vapor X3 senior hockeyskøyte er designet for å forbedre hastigheten og bevegelsen din på is...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer Vapor X3 senior hockeyskøyte er designet for å forbedre hastigheten og bevegelsen din på isen. X3 har en DIGI COMP quarter-pakke, som gir en tett passform og overlegen stabilitet. Fôret er laget av sublimert mikrofiber, som gir en myk og behagelig følelse.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Konstruksjon - DIGI COMP quarter-pakke, som gir en tett passform og overlegen stabilitet. Pro Stock Comfort-tungen gir deg en profesjonell følelse og ytelse uten å legge til ekstra vekt, mens Comfort Edge-fôret rundt ankelen gir deg ekstra komfort. X3 har en standard toe-cap som gir en behagelig passform. Holder - Tuuk Lightspeed Edge. Stål - LS + gir et utmerket grep på isen og gjør det lettere å utføre raske bevegelser og svinger.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.