Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058342

Bauer Vapor 3X PRO Barn Hockeyskøyte

kr 2000

Bauer Vapor 3X PRO barn hockeyskøyte er laget av komposittmateriale som gir lav vekt og behagelig...

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer Vapor 3X PRO barn hockeyskøyte er laget av komposittmateriale som gir lav vekt og behagelig støtte. 3X PRO er ideell for mindre spillere som trenger en mer robust ramme for å lære god skøyteteknikk fra begynnelsen.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Skøyten er formbar og passformen forbedres av COMFORT PAD-polstring på toppen og det komfortable fôret på innsiden. Perfekt støtte og passform for foten din. Laget av komposittmateriale som gir lett vekt og behagelig støtte. Fordi materialet er formbart ved høye temperaturer, får du en skøyte med en tilpasningsdyktig passform for økt komfort og en fantastisk ytelse. Konstruksjon: Digi Comp kompositt. Liner: Hydrophobic med Comfort Edge. Ankel: Memory Foam. Tunge: Classic Pro. Yttersåle: TPR. Tå kopp: Standard toe-cap. Holder: Tuuk Lightspeed Pro II. Stål: TUUK LS 1.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer