Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FL4808

SuperFeet PRO Yellow Hockey Såler

kr 600
Superfeet PRO Yellow hockeysåler har en lav profil og et lavt volum, og passer dermed best til skøyt...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Superfeet PRO Yellow hockeysåler har en lav profil og et lavt volum, og passer dermed best til skøyter.

Den nye gule Superfeet PRO sålen byr på opp til 11% bedre akselerasjon på isen, enestående kontroll og enestående energioverføring. Superfeet byr på en eksakt hæl til tå profil som sammen med det opphøyde hælpartiet og den biomekaniske passformen hjelper til med å både stabilisere foten og forbedre energioverføringen mellom foten og skøyten. Resultatet blir dermed en mer komfortabel passform, som igjen fører til forbedret kontroll, mer kraft og økt ytelse. Den gule sålen har i tillegg en lav profil og et lavt volum, og passer dermed best til alle typer fottøy med en opphøyd hæl, slik som skøyter, landeveisko til sykkel og løpesko med pigger.

Hvorfor bruke Superfeet?
Bevegelse belaster både muskulatur og ledd med opp mot 3 til 5 ganger din egen kroppsvekt ved normal gange, og gjennomsnittlige aktive mennesker tar opp mot 8.000-13.000 steg daglig. Dersom føttene ikke er korrekt støttet kan ustabile bevegelser føre til en rekke forskjellige skaderelaterte plager, og det Superfeet dermed hjelper til med er å stabilisere føttene, slik at de kan fungerer på en mest mulig effektiv måte.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.