Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: ORTHMV

Ccm Orthomove Hockey Såler

kr 500
Med CCM Orthomove såler får du den beste komforten og støtten for å ta skøytingen din til neste nivå...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Med CCM Orthomove såler får du den beste komforten og støtten for å ta skøytingen din til neste nivå. De er designet for å gi deg den ultimate støtten og komforten du trenger for å yte på topp. Orthomove er laget av høykvalitets materiale som gir deg en myk og behagelig følelse.
De har en anatomisk design som gir ekstra støtte og stabilitet samtidig som de bidrar til å fordele vekten jevnt over foten og få riktig trykk ned i isen ved hvert skøyte-skjær. Orthomove er laget av høykvalitets materiale som gir deg en myk og behagelig følelse. De er designet for å gi deg den ultimate støtten og komforten du trenger for å yte på topp. Med CCM Orthomove såler får du den beste komforten og støtten for å ta skøytingen din til neste nivå.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.