Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1059205

Bauer TUUK LS Carbonlite EDGE Skøytestål Hockey Par

kr 1900

Bauer TUUK LS Carbonlite EDGE skøytestål er det mest sofistikerte stål som noensinne er laget. De...

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer TUUK LS Carbonlite EDGE skøytestål er det mest sofistikerte stål som noensinne er laget. Den øvre delen av stålet består av kompositt, noe som betyr at vekten reduseres med 35% sammenlignet med tradisjonelt stål.

    Alle skøytestål kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

I tillegg er en stabiliserende "Spine" plassert på den øvre delen av stålet som gjør stålet stabilt og også 10% mer vridningsstivt. Den nedre delen av stålet består av rustfritt stål av høy kvalitet, som gir deg et fantastisk grep i isen. Passer til TUUK LS EDGE holderen. Kommer i pakke med 2 stk. stål. Størrelsen man trenger står oppgitt i mm til høyre på skøytestålet.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.