Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1064369

Bauer Aetrex Orthotic Hockey Såler

kr 900
Bauer Aetrex Orthotic hockey såler er skreddersydd for å bidra til å generere et sterkere, kraftiger...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Aetrex Orthotic hockey såler er skreddersydd for å bidra til å generere et sterkere, kraftigere skøyteskjær ved å eliminere negativ plass i skøyten, stabilisere foten og forbedre ytelsen din. Foten er et komplekst system av bein, leddbånd og sener som alle krever høy grad av fleksibilitet og stabilitet når du går på skøyter.
Ved å bruke data og erfaringer fra over 50 millioner fotskanninger, samarbeidet Aetrex® – en industrileder – med Bauer Hockey for å utvikle tre skøytespesifikke såler designet for å motvirke vanlige fottilstander og ubehag som kan komme med overpronasjon, forfottrykk og feil fotstøtte. Fit A - er for spillere med lave til flate buer og høy pronasjon. Denne sålen har en medial bakre fotstolpe og langsgående buestøtte for å holde føttene på linje, kontrollere overpronasjon og holde skøytene komfortable. Fit B - er for spillere med medium buer og minimal pronasjon. Denne sålen er designet for å hjelpe til med å dempe og stabilisere foten for å gi forbedret ytelse i hvert skøyteskjær. Fit C - er for spillere med høye buer og forfotstrykk. Denne sålen bidrar til å gi mellomfotavlastning, demping og buestøtten som trengs for en jevnere fordeling av trykket slik at du kan føle deg bra i skøytene. I tillegg har hver såle en polyuretankonstruksjon med dobbel tetthet, topplag med minneskum, ventilert forfot og grepstrykk.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.