Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SKSRTF7

True TF7 Senior Hockeyskøyte

kr 4000

True TF7 senior hockeyskøyte er designet for spillere som søker Performance fordeler og Best-in-c...

Størrelsesguide

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

True TF7 senior hockeyskøyte er designet for spillere som søker Performance fordeler og Best-in-class passform som er synonymt med True skøyter. TF7 er utformet av mange års analyse, datainnsamling og god kompetanse, noe som resulterer i en original og Best-in-class passform. TF7 må varmebehandles for å få den beste passformen, mer info er ligger i skøyte-esken.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

RUESHELL Tech - Varmeformbar glassfiber One-piece skall. PERSONALIZED Fit System - TF7 innersålsystemet integrerer passningsinnsatser for lav, middels og høy vrist. Plassering av passningsinnsatsene er merket på innersålen for enkel plassering for å sikre riktig passform uavhengig av vrist type. Tradisjonell anatomisk filt tunge. Blackwick Liner med fukttransporterende egenskaper. SHIFT holder - Utviklet for å være en rask og enkel måte å bytte stål på. Rustfritt stål.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer