Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SKGSRTF9
-30 %

True TF9 Senior Keeper Hockeyskøyter

kr 4550
kr 6500

True TF9 senior keeperskøyter er designet for keepere som søker Performance-fordeler og Best-in-c...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

True TF9 senior keeperskøyter er designet for keepere som søker Performance-fordeler og Best-in-class passform som er synonymt med True skøyter. TF9 er utformet av mange års analyse, datainnsamling og god kompetanse, noe som resulterer i en original og Best-in-class passform. TF9 må varmebehandles for å få den beste passformen, mer info ligger i skøyte-esken.

    Alle keeperskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

TRUE SHELL TECH: One Piece konstruksjon sammen med FIBERSHIELD-teknologi gir en fantastisk formbar konstruksjon som minimerer negativ plass rundt foten og gir en perfekt passform. Patentert tåboks med lavere profil for bedre angrepsvinkel mot isen. "Best-in-class" passform. HYDROFOAM indre fôr holder foten tørr og gir enestående komfort. Anatomisk tunge med Flex Guard-beskyttelse ved ankelen for komfort og beskyttelse. SHIFT holder - Utviklet for å være en rask og enkel måte å bytte stål på. SHIFT ATTACK - rustfritt stål gir raskere bevegelser i målet.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.