Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SK-HZRDUS-7X4-INT
-20 %

True HZRDUS 7X4 Int. Hockeyskøyte

kr 3200
kr 4000

True HZRDUS 7X4 Int. hockeyskøyte er designet med en One-Piece skall-struktur for bedre respons, ...

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

True HZRDUS 7X4 Int. hockeyskøyte er designet med en One-Piece skall-struktur for bedre respons, kraft og stabilitet. HZRDUS 7X4 er designet for spillere som søker performance fordeler og Best-in-class passform som er synonymt med True skøyter. Skøytene må varmebehandles for å få den beste passformen.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

True HZRDUS = Explosive Power. Ved å bruke Trues patenterte NEUROFIT+ skallteknologi har de integrerte termoformbare materialer av høy kvalitet for å tilby en førsteklasses passform og uovertruffen komfort i elitekategorien. Stivere skalldesign for bedre respons, kraft og stabilitet. Carv - Lav-profil tåboks. Holder: True Shift Max, bytter stål enkelt uten verktøy. Stål: Shift Max Høykvalitets 9CR rustfri.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.