Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1059362
-30 %

Bauer Vapor Hyperlite Int. Hockeyskøyte

kr 5250
kr 7500

Bauer Vapor Hyperlite Int. hockeyskøyte er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Denne u...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer Vapor Hyperlite Int. hockeyskøyte er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Denne ultralette skøyten maksimerer hastighet og smidighet sammen med en rekke nye, innovative funksjoner. Hyperlite kommer med det nye titanbelagte LS Pulse TI stålet som har en ferdigslipt Zuperior-radie. Hyperlite har det nye Performance Fit Systemet, Fit 1, Fit 2 og Fit 3. Les mer om det nye Fit systemet her.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Hyperlite-skøyten er utstyrt med et stivt komposittmateriale foran og et mer fleksibelt materiale lenger bak mot hælen. Dette lar deg maksimere energioverføringen i akselerasjonen din, mens du har et utrolig grep i raske retningsendringer. Redusert vekt med økt komfort. Materialet Aerolite, som vi la til tungen på skøyten, er et materiale med mange fordeler. I tillegg til å bidra til en lettere skøyte, er det riktig mengde støtte, komfort, beskyttelse og fleksibilitet. Et perfekt design for å utvikle skøyteteknikken og spillet ditt ute på isen. De 4 øverste lissehålene har innebygde flexsoner for å maksimere omkretsen rundt foten og flexen fremover samtidig. Dette gir stabilitet i side-til-side bevegelser og hjelper deg med å maksimere kraften til skøytene. Konstruksjon: 3D Lasted Carbon Curv kompositt. Liner: Lock Fit Pro. Ankel: Aerofoam Pro. Tunge: Lock Fit. Yttersåle: Hyperflex. Tå kopp: Asymmetrisk toe-cap. Holder: Tuuk Lightspeed Edge. Stål: TUUK LS Pulse TI Edge stål med Zuperior radie.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.