Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: SKJRTF9

True TF9 Junior Hockeyskøyte

kr 5000

True TF9 junior hockeyskøyte er toppmodellen i den helt nye serien fra True. TF9 er designet for ...

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.

True TF9 junior hockeyskøyte er toppmodellen i den helt nye serien fra True. TF9 er designet for spillere som søker Performance fordeler og Best-in-class passform som er synonymt med True skøyter. TF9 er utformet av mange års analyse, datainnsamling og god kompetanse, noe som resulterer i en original og Best-in-class passform. TF9 må varmebehandles for å få den beste passformen, mer info er ligger i skøyte-esken.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

TRUESHELL Tech - Varmeformbar karbonfiber One-piece skall. PERSONALIZED Fit System - TF9 innersålsystemet integrerer passningsinnsatser for lav, middels og høy vrist. Plassering av passningsinnsatsene er merket på innersålen for enkel plassering for å sikre riktig passform uavhengig av vrist type. Anatomisk tunge med T-guard beskyttelse mot Lace-bite. Hydrofoam Liner med fukttransporterende egenskaper. SHIFT holder - Utviklet for å være en rask og enkel måte å bytte stål på. Onyx stål med sort belagt finish.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer