Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: SK80KSR
-46 %

Ccm RIBCOR 80K Senior Hockeyskøyte

kr 4900
kr 9000

CCM RibCor 80K senior hockeyskøyte er den nye toppmodellen i RibCor-serien. Den nye Ribcor 80K sk...

Bredde

Ccm RIBCOR 80K Senior Hockeyskøyte
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.

CCM RibCor 80K senior hockeyskøyte er den nye toppmodellen i RibCor-serien. Den nye Ribcor 80K skøyten har en fornyet design pluss den nye SpeedBlade XS-holderen.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Den nye 80K har den innovative FlexFrame-teknologien, som brukes av NHL-proffer som Crosby, Duchene, Dumba og MacKinnon. FlexFrame-teknologien gir perfekt fleksibilitet for frem- og sidestabilitet. 80K har symmetrisk foam som omslutter foten perfekt og tilpasser seg til alle føtter for uovertruffen komfort. Ekstra-stiv karbonsåle og lett konstruert mellomsåle i kompositt. Tre-lags, 7 mm svart pløs med HDPE skum og injisert lace-bite forebyggingssone for økt komfort og beskyttelse. Fleksibel tight passform for god komfort. TotalDri Pro + Liner med Durazone slitasje beskyttelse. Høyytelses fuktighetsgivende materiale holder føttene tørre og skøytene lette. SpeedBlade XS-holdere - Utviklet for å være en rask og enkel måte å bytte stål på. SpeedBlade XS1 Black +2mm skøytestål - førsteklasses oksid behandlet belegg som hjelper til med å forbedre ytelsen.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer