Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SKFT2GSR
-60 %

Ccm JetSpeed FT2 Senior Keeper Hockeyskøyter

kr 4000
kr 10000

CCM JetSpeed FT2 senior keeperskøyter er den nye toppmodellen i CCM nye keeperserie, JetSpeed. FT...

Bredde

Ccm JetSpeed FT2 Senior Keeper Hockeyskøyter
Ccm JetSpeed FT2 Senior Keeper Hockeyskøyter
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.

CCM JetSpeed FT2 senior keeperskøyter er den nye toppmodellen i CCM nye keeperserie, JetSpeed. FT2 er en fortsettelse på CCM One-piece design som passer den moderne keeperen. Med en lett konstruksjon og den nye XSG-holderen, er JetSpeed FT2 nå den letteste keeperskøyten CCM noensinne produsert.

    Alle keeperskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Den nye LITEFRAME 360 EVO-teknologien tar fordelene av en OnePiece-skøyte til et helt nytt nivå. Den sømløse One-piece skoen er laget uten yttersåle, sømmer og lim som gir keeperen en passform som er tight og blir en naturlig forlengelse av foten. Ren ytelse og direkte energioverføring for eksplosivt trykk fra isen. Materiale - RocketFrame kompositt. Passform - Tapered Fit, tight passform rundt hele foten. SpeedBlade XSG-holdere - Utviklet for å være en rask og enkel måte å bytte stål på.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer