Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058936
-30 %

Bauer X-LP Junior Hockeyskøyte

kr 700
kr 1000

Bauer X-LP junior hockeyskøyte gir klare funksjonsoppgraderinger og brukervennlighet som er skapt...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer X-LP junior hockeyskøyte gir klare funksjonsoppgraderinger og brukervennlighet som er skapt for spillere som er nye innen ishockey. Skøyten anbefales for spilleren som, uansett nivå, spiller for å ha det gøy ute på isen.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Funksjonene gjør at skøyta er ideell for nybegynnere og for spillere som spillere på treningsnivå. Bauer har lagt til ekstra støtte i materialet 3D Poly Carb, fleecefôr i det indre materialet og behagelig polstring gjør også skøyten perfekt for utendørs spill. Mikrofiber innerfor. LS PRO II holder. Rustfritt stål med en 13 radie.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer