Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1061792

Bauer Vapor Hyperlite 2 Int. Hockeyskøyte

kr 9500

Bauer Vapor Hyperlite 2 Int. hockeyskøyte er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Hyper...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer Vapor Hyperlite 2 Int. hockeyskøyte er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Hyperlite 2-skøyten har den helt nye Powerfly-holderen og er fullpakket med nye innovasjoner og banebrytende teknologi basert på over 25 års forskning og utvikling. Denne skøyten er perfekt for både proffe og fremtidige profesjonelle spillere som ønsker mer fart og smidighet for å suse forbi enhver motstander. Hyperlite 2 har det nye Performance Fit Systemet, Fit 1, Fit 2 og Fit 3. Les mer om det nye Fit systemet her.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Snøre på den best presterende skøyten Bauer noen gang har laget. Hyperlite 2-skøyten er det nyeste tilskuddet til VAPOR-familien – klarert av flere spillere enn noen annen skøytefamilie. Powerfly-holder - Bauer introduserer sin mest avanserte holdere, støttet av flere tiår med forskning og utvikling. Denne holderen har et helt nytt design og et stivt "bein" foran for raskere akselerasjon, et fleksibelt "bakbein" for raskere svinger og en hyperbolsk bro for økt balanse og kraft i hvert skjær. KUN kompatibel med Bauer FLY-TI og FLY-X skøytestål. Aerolite 2.0 Tongue - Forbedret komfort i sidene og en lett skumkjerne gjør at skøyten føles komfortabel i alle tre periodene. Hyperflex-teknologi – Mer fleksibel, raskere og smidigere. Hyperflex i yttersåle og front gir flere flexpunkter i skøyten slik at du kan skate på ditt beste på flere måter. 3D Lasted Carbon CURV Composite - Opplev forskjellen i skjæret med Bauers unike skøyteteknologi, som gir deg støtten du trenger for å skille deg ut på isen. FLY-TI skøytestål. HYPE er raskere enn noen gang før.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.