Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058346

Bauer Vapor 3X Barn Hockeyskøyte

kr 1300

Bauer Vapor 3X barn hockeyskøyte er designet for den aktive spilleren som vil legge til fart og s...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.

Bauer Vapor 3X barn hockeyskøyte er designet for den aktive spilleren som vil legge til fart og smidighet når du går på skøyter. 3X er utstyrt med DIGI COMP som har en litt mykere konstruksjon.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Med MOTION FLEX-teknologi gis økt fleksibilitet fremover, noe som er gunstig for de som trenger å lære å gå på skøyter riktig. 3X er lettere, sterkere og også utrolig smidig, alt for optimal komfort og ytelse. Perfekt støtte og passform for foten din. Fordi materialet er formbart ved høye temperaturer, får du en skøyte med en tilpasningsdyktig passform for økt komfort og en fantastisk ytelse. Konstruksjon: Digi Comp. Liner: Hydrophobic W/ Comfort Edge. Ankel: Memory foam. Tunge: Classic felt. Yttersåle: Digi Comp. Tå kopp: Standard toe-cap. Holder: Tuuk Lightspeed PRO II. Stål: TUUK LS rustfritt stål.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer