Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1060200
-30 %

Bauer Supreme MACH Senior Hockeyskøyte

kr 7000
kr 10000

Bauer Supreme MACH senior hockeyskøyte er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Velkom...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer Supreme MACH senior hockeyskøyte er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Velkommen til den neste generasjonen av kraft. Den nye Supreme MACH er den ultimate Power-skøyta for elitespillere, designet for å maksimere kraft og maksimere topphastigheten din. MACH har det nye Performance Fit Systemet, Fit 1, Fit 2 og Fit 3. Les mer om det nye Fit systemet her.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Opplev kraft på et helt nytt nivå med den mest avanserte Supreme-skøyten som noen gang er designet. Konstruksjon: 3D-lasted 12K Carbon Curv komposittstøvel med en unibody-såle som stivner den nedre delen av skøyten, og hjelper deg å få mest mulig energi ut av hvert skjær. Flex: AMP (active motion performance) FLEX Facing gir mer forover flex i den øvre delen av skøyten slik at du kan få et sterkere skøyteskjær. Liner: Lock Fit Pro. Ankel: Aerofoam Pro. Tunge: POWERCOIL Tongue har en forbedret innsats for raskere rekylhastighet som hjelper til med å eksplodere inn i hvert skøyteskjær. Yttersåle: UNIBODY POWERWRAP teknologi. Stivner den nedre delen av skøyten. Tå kopp: Asymmetrisk tåhette eliminerer unødvendig plass i skøyten, noe som gjør skøyten mer responsiv for hvordan foten din beveger seg. Holder: Tuuk Lightspeed Edge. Stål: TUUK LS Pulse TI Edge stål.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.