Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1059777

Bauer Supreme M1 Int. Hockeyskøyte

kr 1500

Bauer Supreme M1 Int. hockeyskøyte er utstyrt med et ytre materiale i 3D Poly Carb for å gi spill...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer Supreme M1 Int. hockeyskøyte er utstyrt med et ytre materiale i 3D Poly Carb for å gi spilleren mer flex og komfort på isen. M1 er mykere og bredere, noe som gjør den mer fleksibel, enn de andre skøytene i Supreme-serien.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Supreme = Power! Konstruksjon: 3D Poly Carb, for mere flex og god komfort. Liner: Mikrofiber innerfôr for god komfort og for at foten skal festes på plass. Ankel: Memory Foam-polstring ved anklene for komfort og tilpasset passform. Tunge: filtpløse med Mesh Metatarsal beskyttelse for komfortabel komfort. Yttersåle: TPR. Tå kopp: Standard. Holder: Tuuk Lightspeed PRO II. Stål: Stainless.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.