Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058928
-30 %

Bauer GSX Junior Keeper Hockeyskøyter

kr 1470
kr 2100

Bauer GSX junior keeperskøyter kombinerer de beste funksjonene i Vapor og Supreme-serien. FIBER C...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer GSX junior keeperskøyter kombinerer de beste funksjonene i Vapor og Supreme-serien. FIBER COMP-rammen og STANCEFLEX-teknologien gjør skøyten fleksibel og mobil på oversiden og mer stabil lenger ned mot isen. Skøytene kommer i to forskjellige bredder, D og EE. D er normal bredde mens EE er litt bredere.

    Alle keeperskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Konstruert med en Fiber-komposittramme, kombinert med teknologien i STANCEFLEX muliggjør optimal fleksibilitet og mobilitet på den øvre delen av skøyten, mens den nedre delen har en utrolig stabilitet og struktur mot isen. Passformen i Bauer Elite keeperskøyter er optimalisert for å være mer anatomisk enn tidligere og motvirke gnagsår. Bauer Elite-skøyten kommer med Vertexx LS1G-stål med en 27"-radie for keepere. Konstruksjon: FIBER Kompositt med STANCEFLEX teknologi. Liner: Grip liner. Ankel: Memory foam. Tunge: filt. Yttersåle: Lett TPR. Tå kopp: Asymmetrisk toe-cap. Holder: Vertexx Edge holder. Stål: Vertexx LS1G-stål med en 27"-radie for keepere.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.