Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058927
-30 %

Bauer Elite Junior Keeper Hockeyskøyter

kr 2310
kr 3300

Bauer Elite junior keeperskøyter har nå et helt nytt system for å optimalisere passformen og komb...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer Elite junior keeperskøyter har nå et helt nytt system for å optimalisere passformen og kombinere de beste funksjonene i Vapor og Supreme-serien. Konstruert med en 3D-komposittramme kalt CARBON CURV, for optimal beskyttelse og passform. Skøytene kommer i to forskjellige bredder, D og EE. D er normal bredde mens EE er litt bredere.

    Alle keeperskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Konstruert med en 3D-komposittramme kalt CARBON CURV. Kombinert med teknologien i STANCEFLEX+ muliggjør optimal fleksibilitet og mobilitet på den øvre delen av skøyten, mens den nedre delen har en utrolig stabilitet og struktur mot isen. Passformen i Bauer Elite keeperskøyter er optimalisert for å være mer anatomisk enn tidligere og motvirke gnagsår. Bauer Elite-skøyten kommer med Vertexx LS3G-stål med en 27"-radie for keepere. Konstruksjon: 3D Lasted Carbon Curv kompositt med STANCEFLEX+ teknologi. Liner: HydraMax 2 Innvendig fôr. Ankel: Aerofoam. Tunge: Pro filt. Yttersåle: Pro TPU. Tå kopp: Asymmetrisk toe-cap. Holder: Vertexx Edge holder. Stål: Vertexx LS3G-stål med en 27"-radie for keepere.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.