Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 1054768
-44 %

Bauer Vapor 2X Junior Hockeyskøyte EE

kr 2800
kr 5000

Endelig er den nye Bauer Vapor 2X junior hockeyskøyte her! 2X er laget med det nye ACCELFLEX ELIT...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.

Endelig er den nye Bauer Vapor 2X junior hockeyskøyte her! 2X er laget med det nye ACCELFLEX ELITE PERFORMANCE-system som gir fleksibilitet, ytelse og overlegen verdi. Den nye asymmetriske tåhetten ble opprettet basert på profiler på 25.000 spiller skanninger og har blitt optimalisert for å forbedre åkningen i hvert skjær.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

ACCELFLEX ELITE PERFORMANCE-system som gir fleksibilitet, ytelse og overlegen verdi. Den nye asymmetriske tåhetten ble opprettet basert på profiler på 25.000 spiller skanninger og har blitt optimalisert for å forbedre åkningen i hvert skjær. 3-D lasted Carbon Curv® Composite - kompositt med X-rib mønster og Comfort Edge polstring. Lock-Fit - foring og snøringsystem for optimal passform. Aero Foam+ memory Foam - varmeformbarhet samt forbedret komfort og passform. Recoil Tongue - pløs som gir ekstra støtte, beskyttelse og komfort. Tuuk Lightspeed Edge holder med Tuuk LS3 Stål.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer