Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: C-CPGJR
-20 %

Warrior Covert PRO Junior Grüner Hockeyhanske

kr 1280
kr 1600
Warrior Covert PRO Grüner junior hockeyhanske har en naturlig passform over hele hånden for å maksim...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Warrior Covert PRO Grüner junior hockeyhanske har en naturlig passform over hele hånden for å maksimere bevegelighet og beskyttelse. Covert PRO har den klassiske hvite Clarion inner hånden for god følelse og holdbarhet.
Brodert Grüner-logo på tommel. Den nye AXYflex Cuffen gir deg ultimat bevegelsesfrihet for håndleddet når du håndterer pucken og den gir full beskyttelse mot slag. Covert Taper Fit - Hansken følger den naturlige formen på håndleddet og hånden for å maksimere bevegelighet og beskyttelse. Axyflex-tommel og Buttersoft Feel-teknologi med Lycra og stretch for bakhånden gir en game-ready følelse direkt fra butikken. EXO Foam - Ekstremt lett beskyttelse med en blanding av førsteklasses skum og plastforsterkninger i viktige områder. Smart Palm - Et klassisk Clarion-interiør som tilbyr en blanding av følelse og holdbarhet i de områdene du trenger det. Wartech FNC Fôr med polygiene holder hansken ren, tørr og luktfri.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer