Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1061841CH

Bauer Pro Comet Hockey Ryggsekk

kr 520
kr 650
Praktisk og romslig Comet Hockey ryggsekk fra Bauer med plass til alt du trenger å ha med deg til tr...

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Praktisk og romslig Comet Hockey ryggsekk fra Bauer med plass til alt du trenger å ha med deg til treningsstudioet, til skolen eller på reise. Ryggsekken har et hovedrom med glidelås, flere innvendige nettinglommer og en polstret laptoplomme.
Ryggsekken er laget av en blanding av polyester og ProTarp som gir utmerket slitestyrke i kombinasjon med vann- og smussavvisning. Forsterket rygg som gir bedre bærekomfort og stabilitet. Ryggsekken har et hovedrom med glidelås, flere innvendige nettinglommer og en polstret laptoplomme. Foran er en helt vanntett lomme med glidelås. Sekkens materiale er fukttransporterende, som leder bort fukt fra innsiden slik at den holder seg tørr. Den har også to nettinglommer på sidene for vannflasker. Justerbare stropper. Mål: 55,9 x 35,6 x 30,5 cm

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.