Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: QRESLJR
-50 %

Warrior Covert QRE Super Light Griptac Junior Hockeykølle

kr 850
kr 1700
Warrior Covert QRE Super Light Griptac junior hockeykølle er en Limited Edition som resulterer i end...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Warrior Covert QRE Super Light Griptac junior hockeykølle er en Limited Edition som resulterer i enda mindre vekt enn den vanlige QRE-køllen. QRE med Edge Quick Release er lett å lade og har en eksplosiv release. Din energi overføres gjennom skaftet, bladet og videre til pucken for bedre skudd.
En ny formet EDGE-taper driver flexenergi gjennom skaftet, noe som gir mer kraft og en rask release. Edge Quick Release - Lettere å lade for en mer eksplosiv, rask release. Køllens unike geometri gir en bedre respons, er mer stabil og holder bedre. Laget av Minimus Carbon 1200 som er en tynn 12K sterk, flat, vevd lettvektskompositt som forbedrer køllens design og teknologi. Ny True 1-piece design gir deg ekstrem lett bladbalanse og en jevn, sterk flex. True 1 Phantom-design øker følelsen av køllen under spillet og gir deg kontroll og respons.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer