Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: QRE10JR
-38 %

Warrior Covert QRE 10 Griptac Junior Hockeykølle

kr 1000
kr 1600

Warrior Covert QRE 10 Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye Covert-serien fra Warr...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Warrior Covert QRE 10 Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye Covert-serien fra Warrior. QRE 10 har Warriors unike edge taper skaftdesign som gir kraft og en rask release i skuddøyeblikkene. QRE 10 er en lett konstruksjon og med Minimus Carbon 1500D er QRE 10 Warriors letteste og mest holdbare kølle noensinne.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Minimus Carbon 1500D bidrar til at køllens konstruksjon reagerer raskere enn noen gang. Covert QRE 10-skaftet er lettere og mer holdbart enn noen gang. Med Shadow Feel konstruksjonen får du en fantastisk balanse og følelse. Edge Tapern driver flexenergien gjennom skaftet, forbedrer kraften og gir en rask release. Fuelcore + blad med en lett polymerkjerne som maksimerer følelsen av puckhåndtering og skudd. Nå med 25K Enigma karbon rundt bladet for økt holdbarhet. QRE10 tilbyr også Slidegrip, noe som betyr at køllen bare har grep i soner der det er behov. Det skaper bedre puckhåndtering.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer