Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: QX3JR
-52 %

Warrior Alpha QX3 Griptac Junior Hockeykølle

kr 600
kr 1 250
Warrior Alpha QX3 Griptac junior hockeykølle er en lett og sterk one-piece kølle med et forbedret ba...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Warrior Alpha QX3 Griptac junior hockeykølle er en lett og sterk one-piece kølle med et forbedret balanse som gjør at du får bedre følelse og puck kontroll.
Quick Strike - Skuddet får mer eksplosivitet og presisjon. True 1 Phantom Feel - One-piece kølle med forbedret balanse for god følelse og puck kontroll. Ergo Shaft Shape - Ergonomisk formet skaft betyr at du får et godt grep på køllen som resulterer i bedre skudd. Saber Taper - Stabilt blad for forbedret presisjon. Minimus 600-karbonfiber - forsterker køllens egenskaper med raske skudd og god følelse. Pro Grip - En klebrig myk grep som låser hendene på plass for optimal håndkontroll.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer