Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LX2SJR

Warrior Alpha LX2 Strike Griptac Junior Hockeykølle

kr 800

Warrior Alpha LX2 strike Griptac junior hockeykølle har Warriors eksklusive taper som kombinerer ...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Warrior Alpha LX2 strike Griptac junior hockeykølle har Warriors eksklusive taper som kombinerer en Low-kick med en kraftig release. LX2 Comp tilbyr et Fuel Core-blad som har en hardere kant for økt holdbarhet og en mer robust karbonfiberdesign som opprettholder følelsen av bladet.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

SABER TAPER II - Warriors eksklusive taper kombinerer en spesialisert geometri med en Low-kick flex som er vridningsstabil og gir en kraftig og nøyaktig release. R.L.C 111 - Revolutionary Lightweight Construction 111 er en høykvalitets karbonkonstruksjon som har den nyeste lettvektsfiberteknologien for å gi ultimat styrke og følelse i spillet. Det ergonomisk utformede skaftet sitter komfortabelt og sikkert i hendene, noe som forbedrer følelsen ved håndtering av pucker og skudd.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.