Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LX2CJR
-30 %

Warrior Alpha LX2 Comp Griptac Junior Hockeykølle

kr 910
kr 1300

Warrior Alpha LX2 Comp Griptac junior hockeykølle har Warriors eksklusive taper som kombinerer en...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Warrior Alpha LX2 Comp Griptac junior hockeykølle har Warriors eksklusive taper som kombinerer en Low-kick med en kraftig release. LX2 Comp tilbyr et Fuel Core-blad som har en hardere kant for økt holdbarhet og en mer robust karbonfiberdesign som opprettholder følelsen av bladet.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

SABER TAPER II - Warriors eksklusive taper kombinerer en spesialisert geometri med en Low-kick flex som er vridningsstabil og gir en kraftig og nøyaktig release. R.L.C 122 - Revolutionary Lightweight Construction 122 er en høykvalitets karbonkonstruksjon som har den nyeste lettvektsfiberteknologien for å gi ultimat styrke og følelse i spillet. Det ergonomisk utformede skaftet sitter komfortabelt og sikkert i hendene, noe som forbedrer følelsen ved håndtering av pucker og skudd. FUELCORE: Warriors lette polymerbladkjerne som forbedrer puckfølelsen og bidrar til bedre skudd. Nå med Minimus Carbon 6 er vevingen rundt kjernen lett og sterk. APEX GRIP TEXTURE - Strukturert sone i kombinasjon med mykt grep låses enkelt i hendene for maksimal kontroll og følelse.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.