Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LX50JR

Warrior Alpha LX 50 Griptac Junior Hockeykølle

kr 700

Warrior Alpha LX 50 Griptac junior hockeykølle med Warriors eksklusive taper kombinerer en Low-ki...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.

Warrior Alpha LX 50 Griptac junior hockeykølle med Warriors eksklusive taper kombinerer en Low-kick med en kraftig release. LX 50 er laget med Warriors nye teknologi R.L.C som er en konstruksjon av høyeste kvalitet og bruker den mest avanserte prosesseringsteknologien for å produsere en ekstremt lett og holdbar kølle.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

SABER TAPER II - Warriors eksklusive taper kombinerer en spesialisert geometri med en Low-kick flex som er vridningsstabil og gir en kraftig og nøyaktig release. R.L.C 111 - Revolutionary Lightweight Construction 111. Konstruksjon av høyeste kvalitet og bruker den mest avanserte prosesseringsteknologien for å produsere en ekstremt lett og holdbar kølle. MINIMUS CARBON - Flat vevd karbondesign som gir en utmerket følelse for alle deler av spillet. ERGO SHAFT SHAPE - Det ergonomisk utformede skaftet sitter komfortabelt og sikkert i hendene, noe som forbedrer følelsen når du håndterer pucker og skudd. GRIP - Strukturert sone i kombinasjon med mykt grep låses enkelt i hendene for maksimal kontroll og følelse.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer