Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: DX5GLG0JR

Warrior Alpha DX5 GOLD Griptac Junior Hockeykølle

kr 600
Warrior Alpha DX5 GOLD Griptac junior hockeykølle er en Limited Edition variant av den populære Alph...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Warrior Alpha DX5 GOLD Griptac junior hockeykølle er en Limited Edition variant av den populære Alpha DX5-køllen. Alpha DX5 GOLD er designet for spillere som vil ha den perfekte balansen mellom en quick release og harde slagskudd.
SABRE TAPER - Vår eksklusive taper-design kombinerer low-kick med en stabil og kraftig release. TRUE 1 PHANTOM FEEL - Vår letteste og sterkeste 1-piece konstruksjon til i dag. True 1 Phantom-design skaper en balansert kølle. MINIMUS CARBON - Materialet er mer dynamisk og elastisk som gir en utmerket følelse i alle deler av spillet. ERGO SHAFT SHAPE - Den ergonomiske skaftkonturformen passer komfortabelt og sikkert i hendene, og forbedrer følelsen for bedre puck behandling og skudd. APEX GRIP - Klebrig, mykt grepfinnish, låses lett i hendene for maksimal kontroll og nøyaktighet.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer