Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: xc9jr
-55 %

True XC9 ACF Griptac Junior Hockeykølle

kr 900
kr 2 000
True XC9 ACF Griptac junior hockeykølle er laget for kraftskytteren som trenger nøyaktighet, puckføl...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
True XC9 ACF Griptac junior hockeykølle er laget for kraftskytteren som trenger nøyaktighet, puckfølelse, balanse og holdbarhet på elitnivå. ACF betyr Accuracy, Control, and Feel.
XC9 benytter BRT (Flettet Rib Teknologi) i bladet for å forbedre slagstyrken med 50% samtidig som den føles nyere, lengre. Mid-kick med SmartFlex-teknologi. 100% karbonfiber organisert i en 3K veve og har en ferdig mid-flex profil for optimal ytelse og følelse i alle spillsituasjoner. Firkantede hjørner med doble, konkave vegger. Fullstendig matt-grip for bedre kontroll og følelse.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer