Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CATPXINT

True Catalyst PX Griptac Int. Hockeykølle

kr 2300

True Catalyst PX Griptac Int. hockeykølle er en Limited-Edition utgave i Catalyst-familien, i en ...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

True Catalyst PX Griptac Int. hockeykølle er en Limited-Edition utgave i Catalyst-familien, i en enda lettere konstruksjon. PX er den letteste mid-kick-konstruksjonen på markedet.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Tri Rib Tech (TRT) bladdesign gir optimert holdbarhet og stivhet i en ultralett design. PASS-teknologien - "Performance Advanced Strengthening System", resulterer i en 25% økning av styrken sammenlignet med XCORE-teknologien. Den økte styrken muliggjør et mindre stumt blad og forhindrer tidlig nedbrytning av skummet for økt bladholdbarhet. AXENIC-teknologi - kombinerer et kompresjonsstøpt skaft til en ren One-piece kølle som resulterer i en sømløs design for optimal følelse. PLD - Avansert lagingsprosess som gjør det mulig å gå ned i vekt uten å gå på kompromiss med styrke, holdbarhet eller energioverføring. Mid-kick flexpunkt.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer