Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CAT9INT
-30 %

True Catalyst 9X Griptac Int. Hockeykølle

kr 1610
kr 2300

True Catalyst 9X Griptac Int. hockeykølle er den nye toppmodellen i X-serien fra True. Catalyst-s...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

True Catalyst 9X Griptac Int. hockeykølle er den nye toppmodellen i X-serien fra True. Catalyst-serien fra 2021 inneholder en rekke utviklede teknologier, et sterkere blad med økte dempende egenskaper, lavere totalvekt, bedre balanse og optimert Mid-kick flexpunkt.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

BAT blad - laget av nye Aramid-fibre i bladkjernen med lavere tetthet, i stedet for karbonfiber, noe som gir et lettere og mer konsistent blad. PASS-teknologien - "Performance Advanced Strengthening System", resulterer i en 25% økning av styrken sammenlignet med XCORE-teknologien. Den økte styrken muliggjør et mindre stumt blad og forhindrer tidlig nedbrytning av skummet for økt bladholdbarhet. AXENIC-teknologi - kombinerer et kompresjonsstøpt skaft til en ren One-piece kølle som resulterer i en sømløs design for optimal følelse. PLD - Avansert lagingsprosess som gjør det mulig å gå ned i vekt uten å gå på kompromiss med styrke, holdbarhet eller energioverføring. Mid-kick flexpunkt.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.