Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: AX9SR

True AX9 Griptac Senior Hockeykølle

kr 2600
True AX9 Griptac senior hockeykølle er Trues mest avanserte hockeykølle til dags dato og er utstyrt ...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
True AX9 Griptac senior hockeykølle er Trues mest avanserte hockeykølle til dags dato og er utstyrt med Fibershield-teknologi som gir økt holdbarhet og optimalisert balansepunkt. AX9 har en low-kick flex som gir deg en ekstremt rask release når du skyter.
AX9 er 5% lettere enn forgjengeren, noe som gjør den enda mer håndterbar og gir deg en enda bedre følelse. Det suverene valget for spillere som er på jakt etter lynraske, eksplosive skudd, i en lett design. Fibershield-teknologi - gir økt holdbarhet og optimalisert balansepunkt. BRT + teknologi - gir et sterkere, lettere blad med økt holdbarhet i hælen. Low-kick som gir en ekstremt rask release når du skyter. SmartPly-teknologi - skaper det perfekte ekteskapet mellom vekt, balanse og bransjeledende slagstyrke. Matt-grip for bedre kontroll og følelse.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer