Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: AX9JR
-38 %

True AX9 Griptac Junior Hockeykølle

kr 1000
kr 1600

True AX9 Griptac junior hockeykølle er Trues mest avanserte hockeykølle til dags dato og er utsty...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

True AX9 Griptac junior hockeykølle er Trues mest avanserte hockeykølle til dags dato og er utstyrt med Fibershield-teknologi som gir økt holdbarhet og optimalisert balansepunkt. AX9 har en low-kick flex som gir deg en ekstremt rask release når du skyter.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

AX9 er 5% lettere enn forgjengeren, noe som gjør den enda mer håndterbar og gir deg en enda bedre følelse. Det suverene valget for spillere som er på jakt etter lynraske, eksplosive skudd, i en lett design. Fibershield-teknologi - gir økt holdbarhet og optimalisert balansepunkt. BRT + teknologi - gir et sterkere, lettere blad med økt holdbarhet i hælen. Low-kick som gir en ekstremt rask release når du skyter. SmartPly-teknologi - skaper det perfekte ekteskapet mellom vekt, balanse og bransjeledende slagstyrke. Matt-grip for bedre kontroll og følelse.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer