Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSAS3SR
-30 %

Ccm Super Tacks AS3 Griptac Senior Hockeykølle

kr 1260
kr 1800
CCM Super Tacks AS3 Griptac senior hockeykølle har en Mid-kick konstruksjon med en avansert teknolog...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
CCM Super Tacks AS3 Griptac senior hockeykølle har en Mid-kick konstruksjon med en avansert teknologi og optimalisert design, noe som gjør den til en ledende kølle med en Mid-kickpoint. P90TM er en ny bøy som blander P28 og P29 slik at du får ut det beste av to verdener. P90TM er populær i NHL.
Skaft - En karbonfibervev som gir enestående total stivhet og styrke for ekstra holdbarhet på skaftet. Skaft geometri - F-skaft med avrundede hjørner for bedre følelse og komfort. Flex - Mid-kick. Køllen er skapt med en mykere del midt på skaftet for å lade maksimal energi i skuddet. Stivere avsmalning for å gi stabilitet og bedre respons når du skyter. Blad - Forsterket XX-stivt blad gir forbedret følelse og kontroll. Forsterket rundt tå og hæl for bedre holdbarhet.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer