Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSAS4PJR

Ccm Super Tacks AS4 PRO Griptac Junior Hockeykølle

kr 1700

CCM Super Tacks AS4 PRO Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye Tacks-serien fra CCM...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.

CCM Super Tacks AS4 PRO Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye Tacks-serien fra CCM. AS4 PRO gir følelse uten å ofre presisjon og kraft i skuddene dine. I den nye AS4 Pro-køllen introduserer CCM det nye ACUFEEL-bladet, som gir en helt ny følelse til puckhåndtering og mottak. CCM AS4 Pro er en moderne midkick-kølle.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Skaft - NANOLITE CARBON LAYERING gir tynnere og flere lag med karbonfiber for en lettere og mer holdbar konstruksjon. Skaft geometri - F-skaft med avrundede hjørner for bedre følelse og komfort. Taper - Ny SKELETON + teknologi er plassert i den nedre delen av skaftet (Taper) og gir en helt ny pålitelighet og ytelse i skaftet. Flex - CCM AS4 Pro er en moderne midkick-kølle. Blad - ACUFEEL BLAD er en ny konstruksjon som er skapt for å gi den beste blandingen av stivhet når du skyter og følelse når du behandler pucken. P90TM er en ny bøy som blander P28 og P29 slik at du får ut det beste av to verdener. P90TM er populær i NHL.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer