Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSAS3PYT
-30 %

Ccm Super Tacks AS3 PRO Griptac Barn Hockeykølle

kr 980
kr 1400
CCM Super Tacks AS3 PRO Griptac barn hockeykølle er toppmodellen i den nye Tacks-serien fra CCM. CCM...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
CCM Super Tacks AS3 PRO Griptac barn hockeykølle er toppmodellen i den nye Tacks-serien fra CCM. CCM lanserer den nye Super Tacks AS3 Pro-køllen, som bare veier 380 gram (Sr), noe som gjør den til den letteste mid-kick konstruksjonen på markedet. Avansert teknologi og optimalisert design gjør Super Tacks AS3 Pro til en moderne, ledende kølle med en Mid-kickpoint.
Skaft - NANOLITE CARBON LAYERING gir tynnere og flere lag karbonfiber for en lettere og mer holdbar konstruksjon. Skaft geometri - F-skaft med avrundede hjørner for bedre følelse og komfort. Flex - Mid-kick. Køllen er skapt med en mykere del midt på skaftet for å lade maksimal energi i skuddet. Stivere avsmalning for å gi stabilitet og bedre respons når du skyter. Blad - Forsterket XX-stivt blad gir forbedret følelse og kontroll. Forsterket rundt tå og hæl for bedre holdbarhet.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer