Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSAS2PJR
-57 %

Ccm Super Tacks AS2 PRO Griptac Junior Hockeykølle

kr 900
kr 2100
CCM Super Tacks AS2 PRO Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye Tacks-serien fra CCM. C...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
CCM Super Tacks AS2 PRO Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye Tacks-serien fra CCM. CCM er her med en oppdatert versjon av deres kraftige Tacks-serie. Avansert teknologi og optimalisert design gjør Super Tacks AS2 Pro til en moderne, ledende kølle med en Mid-kickpoint.
Et oppgradert sentrert kickpoint for maksimal kraft samtidig som det gir bedre stabilitet og kontroll. En ny optimalisert avsmalnende design reduserer vekten med 10 gram, noe som resulterer i en fantastisk balansert kølle med eksepsjonell følelse. Den avanserte støpingsteknologien X-Flow tilbyr bedre kvalitet og fasthet i hele skaftet. Med data fra CCMs Performance-Lab har de funnet den perfekte balansen i en myk mid-flex-sone som deretter går over i en stivere nedre del for den beste tenkelige kraftoverføringen.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer