Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSRC8PIN
-20 %

Ccm Ribcor Trigger 8 PRO Griptac Int. Hockeykølle

kr 1920
kr 2400

CCM Ribcor Trigger 8 PRO Griptac Int. hockeykølle er toppmodellen i den nye Ribcor-serien fra CCM...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

CCM Ribcor Trigger 8 PRO Griptac Int. hockeykølle er toppmodellen i den nye Ribcor-serien fra CCM. Den nye Ribcor-familien har fått en ny kul design samtidig som den beholder den populære og velprøvde Ribcor -følelsen. Trigger 8 PRO vil ta spillet ditt til neste nivå!

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Det nye AGILITY3 BLADET med DUAL FEEL TECHNOLOGY bruker skummateriale i hælen for å dramatisk øke følelsen samtidig som de gir de raske, nøyaktige skuddene som gjør RIBCOR-serien så populær. Trigger 8 Pro har et bedre balansepunkt og veier mindre enn forgjengeren, noe som gir en forbedret følelse og en ultrarask release. NANOLITE CARBON LAYERING gir køllen optimal balanse og kraft, noe som gjør at du kan skyte raskere og med mer presisjon enn før. Sigma STP karbonvev gjør køllen sterkere og holder lav vekt. Skeleton + teknologi. En avansert, raffinert byggeprosess som reduserer vekten, forbedrer energioverføringen og forbedrer holdbarheten. TRIGGER MICROFEEL forbedrer grepet og følelsen av køllen ytterligere. Trigger 8 PRO kjennetegnes av skaftets E-GEOMETRI, som har en konkav og en konveks side for ultrarask release og nøyaktige skudd. Lengder: Vi har målt hele lengden på køllene, stående i 90 grader mot veggen. SR: 95 flex, 173,6 cm SR: 85 til 70 flex, 168,5 cm Int: 65 flex, 161,5 cm Int: 55 flex, 156,5 cm JR: 50 flex, 152 cm JR: 40 flex, 144,5 cm YT: 30 flex, 137 cm Tommelfingerregel er at kølla skal rekke et sted mellom nesetippen og mellom øynene når man ikke har på seg skøyter.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.