Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: HSRIB8INT
-30 %

Ccm Ribcor Trigger 5 PRO Griptac Int. Hockeykølle

kr 1400
kr 2000
CCM Ribcor Trigger 5 PRO Griptac Int. hockeykølle er toppmodellen i den nye Ribcor-serien fra CCM. T...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
CCM Ribcor Trigger 5 PRO Griptac Int. hockeykølle er toppmodellen i den nye Ribcor-serien fra CCM. Trigger 5 PRO er laget for å gi deg et raskere skudd. Køllen har en low-kick flex, skaftet har en e-geometri og CCMs nye Nanolite-teknologi. Med en vekt på bare 365 gram (SR), er dette den letteste, raskeste og mest holdbare køllen CCM noensinne har gitt ut. P90TM er en ny bøy som blander P28 og P29 slik at du får ut det beste av to verdener. P90TM er populær i NHL.
Skaft - NANOLITE CARBON LAYERING gir tynnere og flere lag karbonfiber for en lettere og mer holdbar konstruksjon. Skaft geometri - Ergonomisk skaftdesign laget i CCMs Performance lab i samarbeid med noen av verdens beste spillere. Flex - Low-kick. Mykere Taper (nedre del) på køllen. Letteste, raskeste og mest holdbare køllen CCM noensinne laget. Blad - Agility blad. Forsterket blad som gjør at pucken kan forlate bladet raskere og med større nøyaktighet.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer