Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSRC5SR
-44 %

Ccm Ribcor Trigger 5 Griptac Senior Hockeykølle

kr 1000
kr 1800
CCM Ribcor Trigger 5 er laget for å gi deg et raskere skudd. Køllen har en low-kick flex, skaftet ha...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
CCM Ribcor Trigger 5 er laget for å gi deg et raskere skudd. Køllen har en low-kick flex, skaftet har en e-geometri og bladet er forsterket rundt hælen / tåen for god holdbarhet. P90TM er en ny bøy som blander P28 og P29 slik at du får ut det beste av to verdener. P90TM er populær i NHL.
Skaft - CARBON MATRIX. Designet og utviklet for å redusere vekten, men samtidig opprettholde lav vekt og god holdbarhet. Skaft geometri - Ergonomisk skaftdesign laget i CCMs Performance lab i samarbeid med noen av verdens beste spillere. Flex - Low-kick. Mykere Taper (nedre del) på køllen. Blad - Ascent Blad, med Peel Ply-struktur gir et lett blad som er forsterket rundt hælen / tåen for god holdbarhet.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer