Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: HSRIB7JR
-40 %

Ccm Ribcor Trigger 4 PRO Griptac Junior Hockeykølle

kr 1260
kr 2100
CCM Ribcor Trigger 4 PRO Griptac senior hockeykølle er toppmodellen i den nye Ribcor-serien fra CCM....

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
CCM Ribcor Trigger 4 PRO Griptac senior hockeykølle er toppmodellen i den nye Ribcor-serien fra CCM. Trigger 4 Pro er CCMs nye ledende kølle med low-kick flex som har en ny ergonomisk skaftgeometri og asymmetrisk Taper for bedre håndtering, raskere skudd og bedre holdbarhet.
OPTIMIZED RIBCOR LOW KICK - Trigger 4 PRO er designet for å få pucken fra bladet inn i nettet så raskt som mulig. Skaft Teknologi - X-Flow og Sigmatex gir deg en utrolig lett og høyytelse kølle. Agility Blad - Ny avansert tynn profil for jevn flex og hurtig release og bedre vridstyvbarhet, noe som gir bedre presisjon. SIGMATEX® SPREAD TOW, utviklet av en verdensledende innen luftfartsteknologi spesielt for CCM, og dette høyytelses spredte slepestoffet har en innovativ vevingsprosess som gjør denne køllen lett, sterk og holdbar. Grip - Fullstendig grip for bedre kontroll og følelse.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer