Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: HSRIB6JR
-50 %

Ccm Ribcor Trigger 3D PMT Griptac Junior Hockeykølle

kr 1 000
kr 2 000
CCM Ribcor Trigger 3D PMT Griptac senior hockeykølle er en oppdatert og forbedret modell av fjoråret...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
CCM Ribcor Trigger 3D PMT Griptac senior hockeykølle er en oppdatert og forbedret modell av fjorårets suksess Trigger2. Ny Junior teknologi med avrundede hjørner og konkave sider for bedre kontroll og komfort. Få av skuddet så raskt som mulig med Trigger 3D Pop-Matrix teknologi og optimalisert Ribcor low-kick.
Blad: Ascent blade 3 - Lett og stivt blad for maksimal puckhåndtering. Samt ekstra forsterkning i hæl og tå. Skaft: Den nye avanserte X-Flow-støpingsteknikken gir bedre kvalitet og fasthet i hele akselen. Skaft: SIGMATEX - komposittmateriale som er ultralett og samtidig veldig sterkt. Konstruksjon: POPMATRIX-teknologi med nyutviklet geometri - for den beste energioverføringen og følelsen. Kickpunkt: Optimalisert Ribcor, low-kick - for rask release og maksimal kraftoverføring. Grip: Fullstendig grip for bedre kontroll og følelse.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer