Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSFT6SR
-30 %

Ccm JetSpeed FT6 Griptac Senior Hockeykølle

kr 1610
kr 2300

CCM JetSpeed FT6 Griptac senior hockeykølle er den perfekte hockeykøllen for de som leter etter e...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

CCM JetSpeed FT6 Griptac senior hockeykølle er den perfekte hockeykøllen for de som leter etter en kølle med en unik kombinasjon av kraft og presisjon. FT6 har en lett og responsiv konstruksjon som gir deg en raskere og mer kontrollert spillopplevelse. Unik kombinasjon av en lett karbonfiberkonstruksjon og et Hybrid-Kick-punkt som gir deg en kraftig og responsiv skyteopplevelse.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Hybrid-kickpoint - Allsidig kølle som gjør at skottene blir hardare med mer kraft uansett hvor på isen de kommer fra. Skaftstruksjon - ADVANCED CARBON MATRIX, høyytelses tynne karbonlag som holder vekten nede uten å ta bort holdbarheten. Skaftgeometri - R-geometri, strømlinjeformet med avrundede hjørner og konkave sider gir en behagelig følelse i hendene. Blad - RR-90 stivt blad med dempende kjerne gir et lett blad og en velbalansert kølle som yter på topp. Grep - FT-Microfeel, hevet grep på undersiden av skaftet for økt kontroll. Materialer: Sigma Spread Tow i skaftet og bladet på kølla, gir en kølle med lav vekt, optimal balanse og forbedret holdbarhet.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.