Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HSFT5PYT
-25 %

Ccm JetSpeed FT5 PRO Griptac Barn Hockeykølle

kr 1125
kr 1500

CCM JetSpeed FT5 PRO Griptac barn hockeykølle er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra CCM. ...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

CCM JetSpeed FT5 PRO Griptac barn hockeykølle er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra CCM. CCMs mest populære kølle er her i sin nyeste versjon. FT5 PRO har en forbedret holdbarhet takket være den nye Sigma STP-Karbonfiberveven. Med FT5 PRO får du en kølle som takler dagens harde spill så du kan konsentrere deg for å lage fantastiske mål.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Hybrid-kickpoint - Allsidig kølle som gjør at skuddene blir hardere med mer kraft uansett hvor på isen de kommer fra. Skeleton + -teknologi - Ny teknologi som brukes i det avsmalnende området for ikke bare en lettere og bedre følelse, men også for bedre pålitelighet på de viktigste stedene takket være mer jevn produksjon. NANOLITE-teknologi med karbonfiber i flere lag. Den høy-ytende teknologien med karbonfiber i flere lag kombinert med Sigmatex® spread tow teknologi gjør klubben både veldig lett og utrolig holdbar. Skaft - R-geometrien skaper en utrolig strømlinjeformet kølle med avrundede hjørner og konkave sider. RR-90 Blad - Blad med dempende kjerne. Klubben har eksklusivt dempende materiale og optimalisert stivhet for riktig blanding mellom følelse og skudd for de beste resultatene i to verdener. Sigmatex® Spread Tow-teknologi - Høykvalitets Spread Tow stoff med en innovativ veving som gjør det lett, sterkt og holdbart.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.