Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: HSFT3SR
-16 %

Ccm JetSpeed FT3 Griptac Senior Hockeykølle

kr 1600
kr 1900
CCM JetSpeed FT3 Griptac senior hockeykølle tilbyr hybrid-kick-teknologi designet for å score hvor s...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
CCM JetSpeed FT3 Griptac senior hockeykølle tilbyr hybrid-kick-teknologi designet for å score hvor som helst på isen. P90TM er en ny bøy som blander P28 og P29 slik at du får ut det beste av to verdener. P90TM er populær i NHL.
Lett karbonfiberstoff som gir fantastisk stivhet, styrke og holdbarhet i alle deler av skaftet og bladet. Hybrid-kickpoint - Allsidig kølle som gjør at skottene blir hardare med mer kraft uansett hvor på isen de kommer fra. JS4-blad - Lett blad med beskyttende dempende kjerne, forsterket hæl- og tåparti og en taktil bladoverflate som skaper en bedre puckfølelse. Skaft - R-geometri med avrundede hjørner og konkave sider, noe som gir en høy komfort som proffene foretrekker. Skaft - Utviklet ved å bruke avansert teknologi for å redusere vekten betydelig uten å ofre holdbarheten.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer