Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: HSJFT2JR
-50 %

Ccm JetSpeed FT2 Griptac Junior Hockeykølle

kr 1 000
kr 2 000
CCM JetSpeed FT2 Griptac junior hockeykølle er den nye toppmodellen i JetSpeed-serien. JetSpeed FT2 ...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
CCM JetSpeed FT2 Griptac junior hockeykølle er den nye toppmodellen i JetSpeed-serien. JetSpeed FT2 er utviklet for dagens raske spill, og tilbyr en hybrid kick-point, R-geometri og JetFuel-8D-blad. Den nye R-designen tilbyr en unik kombinasjon av følelse og kontroll. Det nye bladet tilbyr beskyttende polstringsmateriale for å kombinere et lettvektblad med følelse.
Flex: hybrid-kickpoint - Allsidig kølle som gjør at skottene blir hardare med mer kraft uansett hvor på isen de kommer fra. Skaft: R-geometri har runde hjørner, konkave sider og en strømlinjeformet form for en ekstremt komfortabel, høyytelses hockeykølle. Blad: Det nye lette JETFUEL-8D-bladet med en taktil overflate, en beskyttende kjerne og forsterket hæl og tå gir en bedre puckfølelse. Grip: Fullstendig grip for bedre kontroll og følelse.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer