Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 105524
-38 %

Bauer Vapor Prodigy Griptac Junior Hockeykølle

kr 500
kr 800
Bauer Vapor Prodigy Griptac junior hockeykølle er spesielt designet for de yngre spillerne. Med et m...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Vapor Prodigy Griptac junior hockeykølle er spesielt designet for de yngre spillerne. Med et mykere skaft gjør det lettere å skyte og med det nye bladet P01 gjør det også lettere å passe/motta og få opp pucken når du skyter. 30 flex = grønn farge og 40 flex = blå farge.
Bauer Vapor Prodigy Griptac junior hockeykølle er spesielt designet for de yngste spillerne. Med et mykere skaft gjør det lettere å skyte og med det nye bladet P01 gjør det også lettere å passe/motta og få opp pucken når du skyter. Micro Feel II skaft dimensjon. MaxBalance bladkonstruksjon - AERO FOAM I blad kjerne med Pure Shot bladprofil. 30 flex = grønn farge. 40 flex = blå farge.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer