Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058489
-30 %

Bauer Vapor Hyperlite Griptac Senior Hockeykølle

kr 1890
kr 2700

Bauer Vapor Hyperlite Griptac senior hockeykølle er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer...

Ved bestilling av spesialgods som hockeykøller, fotballmål eller andre større produkter må 79 kr i fraktkostnad påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer Vapor Hyperlite Griptac senior hockeykølle er toppmodellen i den nye Vapor-serien fra Bauer. Hyperlite tar Vapor-serien til et helt nytt nivå. Med redusert vekt til 385 gram og med fokus på balanse, er Hyperlite den letteste, sterkeste og raskeste noensinne i Vapor-familien. MAX er et nytt blad som er litt høyere for bedre puck-kontroll.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Fokus på holdbarhet og slitestyrke. Bauer har optimalisert karbonfibersettet som bidrar til et 20% hardere blad og 5% hardere skaft, samtidig som det reduserer vekten. Raskere release. Designet for raskest energioverføring fra lading til skudd. 10% forbedret release i øyeblikket du skyter. Raskere skudd. Hyperlite er den raskeste Vapor-køllen noensinne og er produsert for å øke rekylen din med 10% sammenlignet med før. Forbedret blad konstruksjon. Bladet i Hyperlite består av materialet HyperCore. I produksjonsprosessen smelter to karbonfiberlag sammen med et stivt skum, noe som bidrar til økt stabilitet og kontroll. HyperCore styrker også den totale holdbarhet og slitestyrke med 20% sammenlignet med før.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.